social image
Нашите специјалитети

Ние сме гостилница која нуди традиционална храна во модерен и релаксиран амбиент. Тежнееме кон тоа, да можете да влезете и да го нарачате "вообичаеното"..,но и да го вкусите секој новитет кој го имаме, зашто мотивот е никогаш да не згасне креативноста, таа да ни биде водилка во работата кон откривање на нови комбинации кои ќе ги задоволат вашите вкусови. Така, покрај традиционалната кујна, би можеле да понудиме и нешто ново, зачинето со нашиот сенс...
Нашата приказна

Се наоѓаме во центарот на Аеродром , во близина на Бисер, а сепак затскриени од динамиката и раздвиженоста на трговскиот центар. Ние сме место каде светлата секогаш горат за вас, каде тежнееме да создадеме една пријатна атмосфера. А тежнееме и секој посетител да ни биде пријател.
Разгледајте го нашето мени

Кетеринг понуда


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ut nulla a erat mollis scelerisque.
 
Suspendisse sit amet purus ligula. Nullam nisl dui, volutpat id lacinia vitae, feugiat in libero.

Morbi ornare vehicula massa, nec congue magna fermentum ut
magna .