Информации за контакт
Гостилницата Налеј се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на трговскиот центар "Бисер". Ако имате било какви прашања или коментари, како и информации за сите понуди за кетеринг или приватни прослави можете да не контактирате, ние сме тука за вас.
 
Работно време
Понеделник - Четврток 09:00 - 24:00
Петок и Сабота 09:00 - 01:00
Недела 10:00 - 18:00
Адреса и контакт
Адреса: Булевар Јане Сандански 118, Скопје
Телефон: +389 2 245 0590
Е-пошта: nalej@nalej.mk
Контакт формулар