Разгледајте го нашето мени

храна  за носење

СКАРА НА ПАРЧЕ

Шарска .......................................... 120.00 ден
0.250
Шарска​ .......................................... 150.00 ден
0.350
Налеј плескавица ................ 130.00 ден
0.250
Налеј ................................................ 160.00 ден
0.350
Налеј ................................................ 210.00 ден
0.5000
Уштипци ....................................... 160.00 ден
0.350
Пилешки увијач ..................... 140.00 ден
0.250
Свински увијач ...................... 150.00 ден
0.250
Полнет стек ............................. 140.00 ден
0.250
Крилца .......................................... 120.00 ден
0.500
Стек со сусам ...................... 140.00 ден
0.250
Бела вешалица ................... 160.00 ден
0.240
Димена вешалица ........... 200.00 ден
0.300
Полнета вешалица ........ 200.00 ден
0.300
Телефон за нарачка 02/ 2450-590
СКАРА НА КИЛО

Кебап ........................................ 400.00 ден
Плескавица ........................ 400.00 ден
Стек ............................................ 370.00 ден
Батак ......................................... 370.00 ден
Пилешки прсти .............. 420.00 ден
Кременадла ...................... 420.00 ден
Колбас-димен ................ 480.00 ден
Тенок колбас ................... 400.00 ден
Пилешки ражниќ ......... 420.00 ден
Свински ражниќ .......... 420.00 ден
Врат ........................................... 420.00 ден
Џигер ....................................... 350.00 ден
Ребро ....................................... 420.00 ден
Помфрит ................................ 140.00 ден
Телефон за нарачка 02/ 2450-590