Ви благодариме што одбравте да резервирате кај нас

Можете да резервирате со јавување на +389 2 245 0590 или со пополнување на формуларот подолу. Ве молиме имајте во предвид дека резервација ќе биде потврдена откако ќе провериме дали има слободен простор.

Детали за резервацијата

Работно време
Понеделник - Четврток 09:00 - 24:00
Петок и Сабота 09:00 - 01:00
Недела 10:00 - 18:00
Контакт Информации
Адреса: Булевар Јане Сандански 118, Скопје

Телефон: +389 2 245 0590

Е-пошта: nalej@nalej.mk

Сведоштва