Гостилница Налеј
Ние сме гостилница која нуди традиционална храна во модерен и релаксиран амбиент. Се наоѓаме во центарот на Аеродром , во близина на Бисер, а сепак затскриени од динамиката и раздвиженоста на трговскиот центар.
Ние сме место каде светлата секогаш горат за вас, каде тежнееме да создадеме една пријатна атмосфера. А тежнееме и секој посетител да ни биде пријател.
Тежнееме кон тоа, да можете да влезете и да го нарачате "вообичаеното"..,но и да го вкусите секој новитет кој го имаме, зашто мотивот е никогаш да не згасне креативноста, таа да ни биде водилка во работата кон откривање на нови комбинации кои ќе ги задоволат вашите вкусови. Така, покрај традиционалната кујна, би можеле да понудиме и нешто ново, зачинето со нашиот сенс...
Не, не сме секогаш совршени, понекогаш во нешто и ќе згрешиме, но тоа никогаш нема да биде во квалитетот на храната – тоа е нашето мото!
Така, ако барате место каде храната ќе ја доживеете со сиот нејзин интензитет, ако барате место каде вашите сетила ќе доживеат комплетно задоволство, тогаш би можеле да проверите дали Ние можеме тоа да ви го понудиме. 
Нашата понуда

Специјалитети

Nullam nisl dui, volutpat id lacinia vitae, feugiat in libero. Morbi ornare vehicula massa, nec congue magna fermentum ut. Sed volutpat, odio vitae imperdiet lacinia, massa turpis,

Кетеринг

Sed volutpat, odio vitae imperdiet lacinia, massa turpis, vel dignissim libero leo et elit. Nullam convallis massa vel massa pulvinar sodales.

Приватни прослави

Proin eu odio in massa blandit adipiscing id sit amet odio. Etiam lacus nunc, egestas ac eleifend at, imperdiet aliquam mauris. Nam nisi mi, tempus et posuere ac,